Novica Erlić: "Mislim da ćemo u nedjelju igrati na Stanovima"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.8.2008 u 21:50.
ZDNews.hr

Foto: ZDS


Zadnjih nekoliko dana glavna atrakcija u gradu je zadarski stadion Stanovi. Konačno su postavljeni reflektori koji su svojim blještavilom doslovno obasjali grad po noči pa se tako iz bilo kojeg dijela grada (sa otvorenim pogledom na stadion) moglo vidjeti svo blještavilo i sjaj novih reflektora.

Komisija koja je u ponedjeljak posjetila zadarski stadion Zadranima nije izdala privremenu dozvolu za odigravanje prvoligaških utakmica na Stanovima već je sve odgođeno za sutra (četvrtak) kada bi se konačno trebalo znati hoće li Zadrani utakmicu trećeg kola 1.HNL protiv Osijeka odigrati na Stanovima ili na Šubićevcu.

U popodnevnim satima, za vrijeme treninga smo razgovarali sa direktorom NK Zadar Novicom Erlićem koji nam je kazao kako se nada da će se utakmica trećeg kola ipak odigrati na zadarskom stadionu.

Što se napravilo od ponedjeljka do danas?

"Nastavljeni su radovi oko ogradnih zidova, sitni zidarski radovi se završavaju, a do subote će biti i najmanji zidarski radovi okončani. Ograda na zapadnoj tribini biti spojena do kraja sutrašnjeg dana. Još nam ostaju ovai 'sitni' radovi oko stadiona, a to je uljepšavanje na koje se nije pazilo dugi niz godina."

"Novinarska loža gotova do nedjelje"

"Ono što mogu obećati je to da će do nedjelje i najsitniji detalji oko novinarske lože biti gotovi te ćete vi novinari i vaše kolege napokon moći raditi u pristojnim uvjetima kako i priliči jednom prvoligašu" - kazao je Erlić te napomenuo kako se već dosta vremena razmišljalo o novinarskoj loži, a sutra bi trebali započeti i prvi radovi na istoj.

Nove vratnice 'obučene' su također novom plavo-bijelom mrežom

"Do subote gotove i sektorske podjele"

"Brojevi su u izradi. Stadion ćemo podijeliti na nekoliko sektora pa tako svatko tko bude imao svoju kupljenu kartu imati će na njoj poseban broj i označen sektor. Na svoje mjesto moći će sjesti samo onaj tko bude imao važeću kartu i na njoj označeni broj. Dakle, ako imate broj 12, sektor 2 sjesti ćete na sjedalicu broj 12 u drugom sektoru."

Kako je predviđeno rješavanje problema sanitarnog čvora?

"Do subote popodne na svim ulazima biti će postavljeni 'bio wc-i', znaći posebno za gostujuće navijače, posebno za istočnu tribinu te posebno za južnu tribinu. Dok se ne izgradi zapadna tribina koristit ćemo takvu vrstu usluge što trenutno udovoljava i kriterijima HNS-a."

Očekivanja? Zadar - Osijek u nedjelju na Stanovima?

"To je komisija za delegiranje. Oni su tako odredili jer nisu ništa drugo niti mogli odrediti jer nisu imali povratne informacije iz Zadra. Mi smo uputili zahtjev izvršnom odboru HNS-a koji ć sutra donijeti odluku na temelju činjenica da je do velikih pomaka na stadionu došlo.

Postavljeni su reflektori. Srušena je zapadna tribina, drugi građevinski radovi također se privode kraju i ja mislim da bi nam oni trebalo dati privremenu licencu i tako nas stimulirati za daljnji rad. Očekujem pozitivan odgovor tijekom sutrašnjeg dana. Bit ćete na vrijeme obaviješteni." - zaključio je Erlić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.