Postavljena sva četiri reflektora, Stanovi do srijede i dalje bez konačne odluke o privremenoj licenci
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.8.2008 u 23:30.
ZDNews.hr

Sportski direktor NK Zadar sa članovima HNS-ove komisije za stadione. Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon dugo godina čekanja, zadarska publika konačno može odahnuti - reflektori su konačno postavljeni! Jutros je dovršeno postavljanje posljednja dva reflektora. Prvi je postavljen na mjestu nekadašnje garaže iza južne tribine, dok je drugi također uspješno postavljen na križanju sada već bivše zapadne i južne tribine.

S početkom u 18 sati počelo je i prvo testiranje novopostavljenih reflektora, odnosno rasvjete. Kao što se i očekivalo, većih grešaka nije bilo te su Stanovi ubrzo zasvijetlili. U međuvremenu na travnjak je izišla i posebna HNS-ova komisija za stadione koja je vršila pregled stadiona, da bi na kraju zaključili kako "još nisu odlučili" da li će Zadrani u subotu igrati na Stanovima ili ne.

I dok je zadarski stadion svijetlio svom jačinom novih reflektora, predsjednik NK Zadar Branko Katić dao je kratku izjavu prisutnim novinarima te je kazao kako još ništa nije odlučeno te kako će se konačan odgovor znati u srijedu poslijepodne.

"Komisija nije odlučila ništa. Prolongirat će se sve do delegiranja u srijedu posljepodne, a kad povjerenik za prvu ligu završi sa delegiranjem tek ćemo onda znati gdje ćemo igrati."

Na novinarski upit "Što je sada označeno kao glavni problem?", predsjednik je kratko odgovorio: "To još nismo do kraja definirali. Čekamo povjerenika za prvu ligu koji će odlučiti gdje ćemo u subotu igrati." - za kraj je kazao Katić.

Ostaje za vidjeti što će se na kraju dogoditi. Ukoliko se problemi zbog kojih danas Stanovi nisu dobili 'zeleno svijetlo' ne riješe do srijede popodne, utakmicu trećeg kola 1.HNL između Zadra i Osijeka Zadrani će odigrati u Šibeniku, na Šubićevcu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.