Ekskluzivne fotografije: Na Stanovima uspješno postavljena prva dva reflektora!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.8.2008 u 1:00.
ZDNews.hr

Prvi reflektor postavljen na sjeveroistoku Foto: Hrvoje Bajlo


Internet portal ZadarSport.com prvi vam ekskluzivno donosi fotografije dva nova reflektora koja su danas uspješno postavljena na Stanovima! Sve je izglednije kako će se utakmica trećeg kola 1.HNL između Zadra i Osijeka odigrati na Stanovima, kažu nam ljudi iz uprave kluba.

Također se navodi kako bi do četvrtka popodne na Stanove trebala doći i delegacija HNS-a koja će ocijeniti da li će se ove godine na Stanovima igrati prvoligaški nogomet ili ne. Prema svemu što smo vidjeli u posljednjih nekoliko dana, nema razloga da HNS-ova komisija ne izda privremenu licencu Zadranima.

Postavljena su prva dva reflektora, a danas se postavljaju i posljednja dva. Zapadne tribine više nema. Novi golovi su već nekoliko dana na travnjaku (postavljeni), klupe za domaće, pomoćne igrače i četvrtog suca su uspješno montirane. Uklonjena je stara i ruzinava ograda na sjevernoj i južnoj tribini te je postavljena nova i svježe oličena ograda. Radovi na južnoj tribini privode se kraju te bi do srijede sve na toj tribini trebalo biti gotovo. Uklonjena je i ograda sa istočne tribine te je postavljena dosta niža, lijepša ograda, a Stanovi bi po svemu sudeći trebali postati prvi hrvatski prvoligaški stadion bez visoke ograde.

ZadarSport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.