U dvije utakmice nula bodova - Zadar poražen i u Koprivnici
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.8.2008 u 22:37.
ZDNews.hr

Strijelac jedinog pogotka za Zadrane - Marin Tomasov Foto: Zadarsport (arhiva)


Nogometaši Zadra ni u drugom kolu 1.HNL nisu uspjeli doći do bod(ov)a. Iako su Zadrani prvi poveli preko Marina Tomasova u 18. minuti, momčad Dalibora Zebića još jednom nije imala svoj dan te su uspjeli prokockati rano postignuti pogodak. Više sreće od Zadrana danas je imao Slaven Belupo koji je slavio golovima Petra Bošnjaka u 25. i Bojana Vručine u 74. minuti.

Nakon utakmice, razgovarali smo sa sportskim direktorom kluba i kolumnistom našeg portala, prof. Josipom Bajlom koji nam je ponudio svoj osvrt na današnju utakmicu.

"Prije svega mislim da imamo za čime žaliti. Bili smo bolja momčad i primili smo ta nesretna dva gola. Parmaković je napravio taj jedanaesterac, ja neznam točno, nemogu sa sigurnošću reći je li bio jedanaesterac ili nije. Mislim da ga prije svega Parmaković nije trebao napraviti.

Mogu također konstatirati da smo imali nekoliko stopostotnih prigoda koje smo također uspjeli promašiti. Tu bih izdvojio Bilavera koji je imao priliku povečati vodstvo na 2-1, no sve je ostalo samo na pokušaju. Možemo biti zadovoljni sa igrom, ali rezultatom nikako.

Da se razumijemo, igrali smo sa dva jaka protivnika. Prvo sa Hajdukom pa sa Belupom. Obje momčadi igraju u Ligi UEFA te smo obje utakmice odigrali u gostima. Falila su nam i tri standardna igrač i mislim da će Zadar svoje pravo lice pokazati protiv Osijeka na Stanovima sljedeću nedjelju" - zaključio je Bajlo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.