USKORO POSTAVLJANJE REFLEKTORA, OSTALI RADOVI PRIVODE SE KRAJU
Radovi na Stanovima užurbano se privode kraju
Piše: Damir Karinja | Objavljeno 31.7.2008 u 23:54.
ZDNews.hr

Nove, moderne i udobne klupe trebale bi biti montirane unutar nekoliko dana.


Radovi na Stanovima, kako je i uobičajeno, teku punim intenzitetom. Prilikom našeg današnjeg (četvrtak) posjeta stadionu naišli smo na radnike koji su postavljali klupe za pomoćne igrače. Sjedalice na njima vrlo su udobne, u što smo se i sami uvjerili. Osim toga postavljena je niža ograda na južnoj tribini te visoki stupovi za zaštitnu mrežu na istoj.



Nakon dugo godina uklonjeni su stari čelični golovi, koje su zamijenili novi aluminijski golovi, vrlo modernog dizajna. No, jedan dio još se uvijek nije nije makao sa točke na kojoj je bio i prije nekoliko dana, a to su reflektori. Naime, oni se još uvijek nalaze u horizontalnom položaju oko stadiona.




Kako doznajemo čekaju se samo svjetla koja bi svakog dana trebala stići iz Amsterdama. Nakon toga potrebna su 4 dana da se reflektori instaliraju na predviđena mjesta kako bi stadion na Stanovima mogao konačno zasvjetliti.



Firma "Dalekovod" koja izvodi radove na postavljanju reflektora, već ima pozitivna iskustva sa ovakvim stvarima, jer su samo prije koji tjedan u njihovoj nadležnosti postavljeni reflektori na stadionu Cibalije u Vinkovcima i to vrlo uspješno.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.