Ante Mitrović: "Zaslužili smo bod sa Poljuda, ali falilo nam je sportske sreće"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.7.2008 u 5:27.
ZDNews.hr

Ante Mitrović Foto: Zadarsport (Arhiva)


U nedjelju 27. srpnja nogometaši Zadra bili su gosti u Splitu kod Hajduka (zamjenom domaćinstva radi radova na zadarskom stadionu Stanovi). Momčad Zadra pružila je jednu od boljih utakmica u posljednje vrijeme unatoč porazu od 1:0 te neigranju kreatora zadarske igre Dragana Župana.

Sportske nesreće i ovaj put nije nedostajalo za izabranike Dalibora Zebića koji su nes(p)retnim pogotkom u 86. minuti nakon loše intervencije mladog zadarskog vratara Antonia Ježine izgubili utakmicu.

Nakon jučerašnjeg treninga razgovarali smo sa napadačem Zadra Antom Mitrovićem koji nam je kazao svoje viđenje utakmice.

"Šteta radi promašaja Tomasova"

"Pošto smo Marko i ja vrlo malo odigrali skupa u nekoj službenoj utakmici, mogu zaključiti na kraju da smo se kvalitetno snašli, odigrali smo nekoliko dobrih paseva te smo iz tih kontri izbacili Hajdukovce.

Na našu veliku žalost, Tomasov je promašio jednu dobru priliku no ne treba mu zamjerati jer je on svoje i više nego dobro odradio u jučerašnjoj utakmici. Što se same utakmice tiče, mislim da smo zaslužili barem bod. Mislim da smo bili toliko kvalitetni."

"Hajdukovci su nas olako shvatili"

Očito je da su nas olako shvatili te su mislili da će moći jednostavno proći preko naše obrane, no naš zadnji red pokazao se i više nego dobar. Dečki su stvarno odradili odličan posao i prema njima (obrani, op. p) nitko nebi smio imati nikakve kritike.

Što se samog Hajduka tiče, vjerojatno su mislili da će nam zabiti 3-4 gola već u prvom dijelu, što se dogodilo prošle sezone, no mi se jednostavno nismo dali. Držali smo kvalitetnu obranu te je svak pokrivao svog igrača.

Išli smo na 'nulu', no to nam nije uspjelo radi onog tragičnog gola nekoliko minuta prije kraja utakmice.

I sam Mitrović svjestan je kvalitete Želimira Terkeša. Zna i koliko bi falio zadarskoj momčadi. Ipak, zaželio mu je sportsku sreću i što bolju realizaciju možebitnog transfera.

Ukoliko ode Terkeš, Mitrović ostaje jedini napadač Zadra

"Da, ukoliko Terkeš ode ostajem jedini napadač, no ja bih volio da on ostane, a s druge strane bih volio da ode i ostvari što bolji transfer. Terkeš je iskusan i kvalitetan igrač i sigurno bi mi bilo puno lakše igrati s njim. No, snaći ćemo se. Ima tu još mnogo igrača koji će mi pomoći u napadu." - za kraj će Mitrović

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.