Zadru olakšan ždrijeb Eurocupa
Piše: kosarka.hr | Objavljeno 29.7.2008 u 4:58.
ZDNews.hr

Kapetan Zadra Todor Gečevski Foto: Zadarsport (Arhiva)


Iurbentia Bilbao naših Marka Banića i Drage Pašalića nije više potencijalni suparnik Zadra u skupini A Eurokupa. U ponedjeljak je odlučeno da Bilbao neće igrati u drugom pretkolu ovog natjecanja već će direktno u skupinu F. Tamo će zamijeniti Gironu koja je zbog financijskih problema odustala od natjecanja.

Originalni ždrijeb Eurokupa odredio je da će u skupini A igrati Zadar, Maroussi, Roanne te momčad koja se kvalificira iz pretkola što bi bili ili Bilbao ili pobjednik susreta Cholet - ASK Riga. Kako nakon ove najnovije odluke nema informacija da će netko uskočiti na mjesto koje je u drugom pretkolu okupirao Bilbao, čini se da će Zadru u skupinu doći pobjednik susreta prvog pretkola francuskog i latvijskog predstavnika.

Ova odluka olakšava ždrijeb za Zadrane budući da su i Cholet i ASK Riga zasigurno slabije momčadi od šestoplasirane momčad španjolskog prvenstva.

Bilbao će u skupini F igrati protiv Nymburka, Hemofarma te jednog kvalifikanta (Budućnost, Galatasaray ili Šiauliai). Bilbao će 25. studenog protiv tog kvalifikanta i otvoriti svoju premijeru u euro-natjecanjima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.