ODVOŽENA MEĐUNARODNA UTRKA 15. VELIKA NAGRADA "BICIKLISTI LOBORIKE"
Juraj Ugrinić najbrži Zadranin
Piše: A.U. | Objavljeno 28.7.2008 u 13:52.
ZDNews.hr


U nedjelju 27.8. u Marčani nedaleko Pule po vrlo sparnom i za vožnju nepovoljnom vremenu održana je biciklistička utrka za Kup Hrvatske u organizaciji domaćeg kluba BK Loborika.

U utrci juniora pobijedio je Hočevar Aljaž iz Slovenije sa 3 minute 32 sek prednosti ispred domaćeg vozača Baniček Denija (BK Loborika), zatim slijedi opet slovenski vozač Mušič Jani a na četvrtom mjestu je ovogodišnji prvak Hrvatske Mauro Hrastnik ( BK Puris-Kamen).

Zadranin Juraj Ugrinić ( BK Puris Kamen ) osvojio je peto mjesto i kao treći od hrvatskih vozača bodove za Kup Hrvatske. Drugi zadranin na «privremenom radu» Danijel Bajlo ( BK Puris Kamen ) odlično je vozio do 6 kruga kad je zbog kvara na biciklu ( gumi defekt ) morao odustati. Inače, vozilo se 10 krugova ulicama Loborike u dužini 90 kilometara a prosječna brzina bila je 40,389 km/h.

Vozilo se još u kategorijama: U -23, elite, kadeti, rekreativci. U kategoriji kadeta slavili su predstavnici slovenije na prva tri mjesta a četvrto i peto pripalo je vozačima BK Puris Kamena Širolu i Bečireviću. Zadarski predstavnici u kategoriji kadeta Mateo Marić i Stipe Filipi ( BK Sveti Donat) završili su na 11. i 12. mjestu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.