IZJAVE AKTERA NAKON PORAZA U SPLITU
Ferdo Milin i Zvonimir Jurić: "Zaslužili smo barem bod"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.7.2008 u 0:23.
ZDNews.hr

Ferdo Milin Foto: Zadarsport (Arhiva)


Iako su svoje prilike imali i Hajduk i Zadar, splitska momčad ipak je bila snalažljivija i uspjela je doći do vrlo važne pobjede. Nakon utakmice razgovarali smo sa Ferdom Milinom i pomoćnim trenerom Zvonimirom Jurićem koji su nam kazali svoja viđenja utakmice.

"Mi smo imali svoje prigode koje nismo iskoristili. Hajduk je na kraju ispao sretniji od nas. Nemogu se požaliti na niti jednog suigrača jer smo svi dali apsolutno sve od sebe. Ibričić nam je zabio golčinu iz slobodnog udarca i oni su na kraju slavili iako smo realno gledajući i mi mogli više puta zatresti Hajdukovu mrežu, no falilo nam je sportske sreće. Ništa, poraz kao poraz. Treba ga što prije zaboraviti jer nas već u drugom kolu očekuje Slaven Belupo za kojega se moramo spremiti što je moguće bolje." - za kraj će Milin.

Zvonimir Jurić"Što reći. Bila je to dobra utakmica u kojoj smo pružili i više nego dobar otpor Hajduku te smo zaslužili najmanje bod. Mislim da smo igrali dobro i čvrsto u cijeloj utakmici, a onda se dogodio Hajdukov pritisak koji je trajao nekih petnaestak minuta u kojemu su uspjeli zabiti taj jedan, za njih sretan pogodak. Svi igrači Zadra su odigrali kako treba i dali su sve od sebe. Ježina se iz junaka pretvorio u tragičara, no on je ipak mlad i talentiran vratar i sigurno je da mu fali iskustva. Neka mu ovo bude pouka za ubuduće." - zaključio je pomoćni trener Zadra Zvonimir Jurić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.