ZEBIĆ VJERUJE U DOBAR ISHOD SUTRAŠNJE UTAKMICE
Vuković preko noći izgubio 'startnu jedinicu'; Terkeš starta od prve minute
Piše: Hrvoje Bajlo i Damir Karinja | Objavljeno 26.7.2008 u 22:18.
ZDNews.hr

Ježina i Vuković... Foto: (Zadarsport)


Danas je momčad Zadra odradila posljednji trening uoči sutrašnje utakmice prvog kola protiv Hajduka. Razgovarali smo sa trenerom Zebićem koji je potvrdio početni sastav te naglasio kako se nada povoljnom rezultatu. Razgovarali smo i sa sportskim direktorom kluba koji je naglasio kako je stanje oko Terkešovog statusa i dalje nepromjenjeno.

Očekivanja za sutrašnju utakmicu.

"Očekujem da ćemo konačno odigrati kao prava ekipa pogotovo zato jer je 1. kolo i Hajduk sigurno još nije u pravoj formi. Mislim da je ovo najbolje vrijeme za odigrati utakmicu na Poljudu, ali ipak se moramo predstaviti u jednom borbenom i čvrstom izdanju da ne bi bila od početka jednosmjerna utakmica. Što duže budemo držali rezultat u egalu nama će biti lakše, a samim time ćemo unijeti nervozu u redove domaćina."

Da li je Zadar u optimalnoj formi s obzirom na zadnje pripremne utakmice ?

"Pa prije svega rekao bih da pripremne nikad nisu pravo mjerilo pogotovo ne u našem kraju gdje nemamo objektivno suparnika koji je po našoj mjeri. Ponavljam, mislim da ćemo sutra prezentirati jednu drugačiju i prije svega bolju igru kojom bi lakše ostarili zacrtani cilj uoči puta u Split."

Mislite li da Zadrova vezna linija može parirati Hajdukovoj ?

"Najprije bih istaknuo da je naša vezna linija već nekoliko godina u istom sastavu. Nadam se da će i sutra pokazati koliko vrijede jer ako odigraju kako znaju i mogu Hajduk bi mogao imati ozbiljnih problema."

Da li ste već odredili sastav za sutrašnju utakmicu ?

"Iako može biti nekih sitnijih korekcija do početka utakmice, trebao bi istrčati sljedeći sastav: Ježina - Parmaković, Batkoski, Puljić - Bilaver, Milin, Surać, Tomasov, Pletikosić - Terkeš, Mitrović." - za kraj će Zebić.



Zatekli smo i sportskog direktora Bajla te ga upitali kakav je trenutni status Matanovića, te ima li novosti oko mogućeg transfera Terkeša.

"Radimo na Terkešovom transferu"

"Ne znam zašto se u medijima stvara slika o Terkešu kao bivšem igraču Zadra. On je tu s nama, u sastavu te ravnopravno konkurira za prvi sastav. On je sigurno jedan kvalitetan igrač u što su se svi imali prilike uvjeriti protekle sezona kada je on bio prvi strijelac naše lige. Ne vidim razloga zašto ga ne bismo maksimalno iskoristili dok je još tu sa nama. Mi radimo na projektu njegovog transfera te ćemo uskoro vidjeti kako će se sve finalizirati. Što se tiče Matanovića, njega još uvijek promatramo te bi se uskoro znati da li ostaje ili ne." - kazao je sportski direktor kluba Bepo Bajlo.



Vuković preko noći izgubio 'startnu jedincu'

Danas je došlo do bitnih promjena što se tiče vratarske pozicije u NK Zadar. Naime, iako je bio prvi izbor struke tijekom većeg dijela priprema, Andriji Vukoviću sinoć je objavljeno kako ipak neće među vratnice na Poljudu. Odluka je očito vrlo teško pogodila mladog vratara koji je danas na treningu bio potpuno nemotoviran i vidno nervozan. Prvi vratar za sutrašnju utakmicu tako će biti mladi reprezentativac Antonio Ježina.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.