NEMOTIVIRANI ZADRANI SKORO IZGUBILI OD JADRANA
Jadran - Zadar 1:1; Zebić: "Ne moramo niti ići u Split budemo li ovako nemotivirani"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.7.2008 u 23:11.
ZDNews.hr

Foto: Arhiva (ZDS)


Trener Zadra Dalibor Zebić razočaran je. Razočaran je radi toga što se njegovi izabranici još jednom nisu pokazali u svjetlu kakvom bi se trebali pokazati igrači koji nastupaju za klub koji je pokazao da može i zna, barem u prvom dijelu prvenstva prošle godine (u istom sastavu, izuzev Subašića).

Zebić naglašava kako su igrači maksimalno nemotivirani. Razloge nezna. Zadarski nogometaši nakon povratka iz Slovenije, gdje su odigrali tri pripremne utakmice (dva remija i jedna pobjeda), odigrali su jednu pripremnu utakmicu (protiv Raštana, 2:2), te pružili jako loš i negledljiv nogomet (ovo su riječi Dalibora Zebića). Danas su još jednom ponovili isto, ali ovaj put u još gorem izdanju - kazao je Zebić, vidno razočaran nakon mizernih 1:1 protiv Jadrana.

Andrija Vuković - sve bliže 'startnoj jedinici'

"Ponovili smo utakmicu pristupom i motiviranošću isto kao i u utakmici protiv Raštana - nikako. Nema nekih dobrih stvari koje bih izdvojio nakon ovakve utakmice. Možda je jedino dobro u svemu što na kraju nismo izgubili. Opet se događaju iste stvari, iste greške.

Igrači su potpuno nemotivirani bez obzira na suparnika. Nastavimo li ovako igrati, nikoga nećemo pobijediti. Ako budemo ovakvi, onda uopće niti nema potrebe da idemu u Split. S ovom igrom nemamo nikakve, pa ni minimalne šanse. Bilo bi onda dobro i da 3:0 za Hajduk završi."
- za kraj je kazao razočarani trener Zadra Dalibor Zebić.

Jedini pogodak za Zadrane postigao je Marin Tomasov.

Zadar je nastupio u sljedećem sastavu: Vuković, Batkoski, Kruneš, Parmaković, Bilaver, Pleikosić, Milin, Surać, Tomasov, Batur i Terkeš. Još su igrali: Mitrović, Matanović, Ozobić, Jerbić, Modrić, Maruna, Gregov i Mišlov

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.