ZEBIĆ ŽELI NOVE IGRAČE U MOMČADI ZADRA
Zebić: "Trebaju mi dva iskusna igrača"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.7.2008 u 14:04.
ZDNews.hr

Pred kraj treninga Župan i Mitrović su vježbali slobodnjake Foto: (Zadarsport)


Po sparnom vremenu nogometaši Zadra jučer su s početkom u 18 sati odradili još jedan u nizu svakodnevnih treninga. O mogućim novim pojačanjima, pripremnim utakmicama te o ostalim zanimljivostima vezanim za NK Zadar, razgovarali smo sa trenerom domaće momčadi Daliborom Zebićem.

Dalibor ZebićKratak osvrt na utakmicu protiv Raštana (2:2)

"Pa uobičajeno je to kad igramo u našoj županiji, a to je neomtivirano i sa stilom 'lako ćemo protiv njih', onda tu nema niti prave igre niti nekog pokazatelja trenutno dje smo tako da smo jednostavno propustili tu utakmicu protiv Raštana. Moramo ozbiljnije ulaziti u utakmice da znamo gdje smo i kako smo ukoliko želimo išta pokazati u prvom kolu u Splitu."

O pojačanjima

"Što se tiče pojačanja praktički ništa novo nije riješeno. Tu su s nama Batur, Pletikosić i Matanović, od novih. Rekao bih da čak nije problem u igračima u prvoj jedanaestorici, ali bi moglo biti problema ukoliko dođe do nekih ozljeda ili kartona jer će se preveliki teret gurnuti na te mlade juniore koji su do jučer igrali u nižim uzrastima, a danas bi trebali igrati neku značajniju ulogu u prvoj momčadi.

Još dosta osciliraju, dosta su pod tremom, što su i pokazali u pripremnoj utakmici protiv Raštana, tako da bi nam sigurno dva iskusnija igrača jako pomogla da dignu konkurenciju i pojačaju ekipu."


Zebić upravi predložio da se ponudi ugovor Matanoviću
Mario Matanović"Mislim da je Matanović dobar igrač, domaći je igrač. Igrao je neko vrijeme i u Italiji, dijete je zadarske škole nogometa. Svakako mislim da bi nam poslužio, što sam i rekao upravi kluba, malo je još nespreman, sigurno je da se vidi određena odsutnost od 'pravog' treniranja, ali sigurno je da je on tip igrača koji bi nam mogao poslužiti u sljedećoj sezoni. Na upravi kluba je da to riješi. Ja sam iznio svoje mišljenje. Ponavljam, njegove usluge bi nam koristile, to je sigurno. Uz još samo malo rada on bi se mogao dovesti u optimalnu formu." - kazao je Zebić


O zamjeni domačinstva u 1. i 12. kolu

"Kad je već takva situacija kakva je, onda je definitivno bolje da prvu utakmicu igramo u Splitu jer kada bi igrali u Šibeniku, to bi nam bio kao gostujući teren i to nebi imalo nekog velikog smisla, igrati tamo. Sigurno je da će biti lakše kada budemo igrali 12. kolo pred prepunim Stanovima, još i po noči!"

Terkeš?

"Mi isto neznamo ništa, kao i on. Sve ostaje isto, može otiči svaki tren. On je tu i mi računamo na njega kao da je (i je) igrač Zadra. Ukoliko se sve ne riješi za desetak dana, on će biti prijavljen kao igrač Zadra i snjim započinjemo novu sezonu. Sigurno je da je određeni pritisak i na njemu jer ne može raditi kako treba kad stalno razmišlja gdje će i hoće li uopće. Bilo bi dobro da se ovo što prije riješi, trenutno je nebitno kako jer on je sigurno po određenim pritiskom dok ne zna ostaje li ili ne" - zakljčio je Zebić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.