NIJE SVE U NOVCU
Nemoralna ponuda: Azovmash Mariupol nudi 220.000€ za Stipčevića?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.7.2008 u 20:45.
ZDNews.hr

Rok Stipčević - na meti Azovmasha Foto: Arhiva


Prema informacijama s kojima raspolaže redakcija portala ZadarSport, ukrajinski Azovmash Mariupol spreman je platiti čak 220.000€ odštete za zadarskog playmakera Roka Stipčevića.

Razgovarali smo sa klupskim čelnicima koji tvrde kako ponude u službenom obliku još uvijek nema. Predsjednik Zadra Kristijan Magaš kratko nam je kazao kako će sve vidjeti sa Stipčevićem kada za to dođe vrijeme.

"Što se tiće te ponude, to mi je prvi glas. Koliko ja znam ponude u službenom obliku još uvijek nema stoga ne možemo niti razgovarati o ponudi. Rok je pod ugovorom, a ukoliko on zaželi, razgovarat ćemo te ćemo vidjeti što i kako dalje." - kazao je Magaš.

Direktor Giergia ponavlja sličnu priču: "Rok Stipčević je igrač Zadra te je pod ugovorom još jednu godinu. Mi ga nemamo namjeru prodati ove sezone. To je definitivna i konačna odluka." - kratko će Giergia

Glavni akter priče, Rok Stipčević rekao je kako zna da su za njega zainteresirani neki europski klubovi, no on se ne zamara s time. Iako nije htio govoriti o imenima, naglasio je kako želi ostati u Zadru u novoj sezoni i borbi za Euroligaški ugovor.

"Mislim da je pred nama jedna od najvažnijih sezona u povijesti kluba. Hvatamo Euroligu i ja se ne zamaram s ponudama. Moj san oduvjek je bio otići sa Zadrom u Euroligu. Ja sam dite zadarsko i ovo je moj dom. Ne želim niti razmišljati o ponudama već se želim skoncentrirati na pripreme za novu sezonu.

Radim svakodnevno i treniram kako bi što bolje ušao u novu sezonu sa Zadrom. Sigurno je da lijepo zvuči činjenica da se za tebe interesiraju europski klubovi, no ja sam rekao svoje - ostajem u Zadru bez obzira na novčanu ponudu." - za kraj će Rok.

Također valja napomenuti kako je Azovmash Mariupol svojednobno nudio veliki novčani iznos - čak 600.000$ odštete za usluge zadarskog krila Jubya Johnsona, no klub u dogovoru sa Johnsonom nije prihvatio tu ponudu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.