ODLIČAN USPJEH MLADIH ZADRANA
Mladi Arbanasi pokorili konkurenciju
Piše: R.I. / 057info | Objavljeno 14.7.2008 u 15:33.
ZDNews.hr


Sjajne rezultate ostvarili su mladi nogometaši Arbanasa na velikom međunarodnom turniru u austrijskom gradu Wellsu, nedaleko Linza. Dječaci rođeni 1995. osvojili su prvo mjesto, generacija '97 bila je druga, a '93 četvrta.

Na turniru je nastupilo oko 120 momčadi iz Slovenije, Venezuele, Egipta, Rusije, Ukrajine, Turske, Engleske, Austrije, Italije, Rumunjske, Tajlanda, Libanona, Palestine, Grčke, Makedonije, Mađarske, Bjelorusije, Bugarske te reprezentacije Gruzije i Azerbejdžana.

Pobjednički pokal osvojila je momčad koja je pod stručnim vodstvom trenera Marka Pinčića nastupila u sastavu: Šime Perović, Tome Jakovčević, Kristian Pavić, Ivan Kožul, Ante Papić, Lovre Radovčić (cap), Domagoj Pedišić, Anđelo Paleka, Jozef Syla, Luka Miletić, Đani Krvar, Marko Bilaver, Antonio Srzić, Boris Nikpalj, Luka Bilosnić, Lovre Dražina i Dominik Valčić.

U finalu su deklasirali ukrajinsku momčad Darnica 7-0, a na putu do prvog mjesta pala je i rumunjska Universitatea, i to glatko. Bilo je 3-0 za Arbanase.

Prvi put u povijesti jedna je hrvatska momčad nastupila na ovom turniru i odmah je impresionirala organizatore i ostale sudionike. Mladi su Arbanasi primili tek jedan gol, a turnir su završili s gol razlikom 20-1. Đani Krvar s 9 golova bio je najbolji strijelac turnira.

Rezultati:

Inter (M) camp - Arbanasi 1-0
Universitatea - Arbanasi 0-3 (Pedišić, Krvar 2)
Blau Elf - Arbanasi 0-5 (Krvar 2, Radovčić, Bilaver, Bilosnić)
LASK Linzer - Abanasi 0-5 (Krvar 2, Bilaver 2, Valčić)
Polufinale: Vockla Bruck - Arbanasi 0-0 (11-m: 1:2; vratar Perović obranio je 4 penala, a Miletić pogodio za pobjedu.)
Finale:FC Darnica - Arbanasi 0-7 (Krvar 3, Papić, Nikpalj, Dražina, Srzić)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.