IPAK PRESUDIO NOVAC:
Todor Gečevski napustio redove Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.7.2008 u 14:21.
ZDNews.hr

Bivši kapetan Zadra - Todor Gečevski Foto: Arhiva (Roman Morović)


Kao što se i pretpostavljalo, Todor Gečevski svoju igračku karijeru neće nastaviti u Zadru. Razlog toga je činjenica da čelnici KK Zadar nisu prihvatili ponudu koju im je dostavio menadžer Todora Gečevskog. Naime, radi se o novčanoj svoti od 350.000€ koju, kako napominju u KK Zadar, nisu u stanju pratiti.

Iako nismo uspjeli doći do direktora Giergie za komentar, prema našim pouzdanjim informacijama bliskim upravi kluba, menadžer Todora Gečevskog na kraju, kada je vidio da Zadar nije u stanju dati toliko novaca, smanjio je novčane potražnje za svoga klijenta, no to je i dalje bilo neprihvatljivo za upravu kluba te je Todor Gečevski 'prekrižen', a klub je u potrazi za novim centrom.

Kapetan Rok Stipčević ili Juby Johnson

Zadar je ostao i bez kapetana. Nakon što je pretprošle sezone Jakov Vladović napustio redove Zadra, kapetansku vrpcu preuzeo je po prvi puta u povijesti kluba jedan stranac - Makedonac Todor Gečevski. Tko će biti novi kapetan još se nezna. Logičan slijed bio bi da kapetansku vrpcu preuzme Rok Stipčević ili Juby Johnson

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.