I SLUŽBENO STIGAO DIXONOV POTPIS NA JEDNOGODIŠNJI UGOVOR SA ZADROM
Malik Dixon napokon i službeno postao igrač Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.7.2008 u 19:50.
ZDNews.hr

Malik Dixon - napokon i službeno igrač Zadra! Foto: Arhiva


Nakon što smo 2. srpnja objavili vijest kako je Malik Dixon i službeno postao igrač Zadra, kako su nam to tada potvrdili Giuseppe Giergia i Kristijan Magaš, a zapravo se radilo samo o načelnom pristajanju na ponuđene uvjete od strane Dixona, danas je i službeno stigao njegov potpis na jednogodišnji ugovor sa KK Zadar!

"U rukama držim ugovor koji smo danas dobili od strane Dixonovog menadžera i sad napokon sa sigurnošću mogu reći kako je Malik Dixon naše novo pojačanje. Sve smo se dogovorili još prije desetak dana, no on je valjda imao smrtni slučaj u obitelji pa je potpis bio odgođen - za danas! Presretni smo radi ovog potpisivanja jer se radi o kvalitetnom pojačanju koje će nam sigurno pomoći u novoj sezoni" - kazao nam je Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.