HRVOJE PERIĆ NEMA NIŠTA PROTIV TOGA DA ZAIGRA U ZADRU
Hrvoje Perić: "Još me nitko iz Zadra nije kontaktirao"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.7.2008 u 13:25.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: AdriaticBasket


Kao što je već nekoliko puta ponovio u izjavama za razne medijime, danas nam je Hrvoje Perić još jednom kazao kao je njegova osobna želja da karijeru ne nastavi u Splitu. Ono što on želi je znati cijenu odštete koju je, kako navodi, i sam spreman platiti kako više nebi bio ugovorom vezan za KK Split.

Pojavila informacija kako će te karijeru nastaviti Zadru...

"Ovo mi je prvi glas. Moram priznati da sam iznenađem ovime što čujem iako nebi imao ništa protiv toga. Jedno je sigurno, moja želja je ne nastaviti karijeru u KK Split. Da li je Zadar zainteresiran za otkup moga ugovora, to bi ste trebali pitati upravu Zadra."

Cijena odštete i dalje nepoznata.

"Ja već neko vrijeme pokušavam doznati koja je cijena moje odštete, no to mi ne polazi za rukom. Nadam se kako ću ipak u narednim danima znati koliko 'koštam' te kako ću uspjeti otkupiti svoj ugovor. Ako ne ja, onda neki klub... ponavljam, iz Zadra me još nitko nije kontaktirao iako ne bih imao ništa protiv da u Zadru nastavim karijeu." - za kraj će Perić.


Uprava Zadra: "I Perić i Vrkić su nam preskupi, tražimo slobodne igrače"
Iz uprave KK Zadar danas su poručili kako su im i Vrkić i Perić zanimljivi, ali i preskupi! Predsjednik Magaš kazao je kako Zadar nema namjere otkupiti ugovor od Splita, odnosno Šibenika te kako traže isključivo igrače koji ugovorom nisu vezani za niti jedan klub.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.