Giergia: "Gečevski se mora što prije odlučiti. Nećemo ga čekati još puno"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.7.2008 u 11:44.
ZDNews.hr

Giuseppe Giergia Foto: Arhiva


Prema navodima nekih medija, Todor Gečevski javio se te je kazao kako će uzeti nekoliko dana da donese odluku hoće li nastaviti igračku karijeru u KK Zadar (s obzirom da mu je jedino KK Zadar poslao službenu ponudu) ili će pak postati pomočni trener Makedonske košarkaške reprezentacije!

Iz uprave Zadra poručuju kako ga neće čekati previše te kako na tržištu ima dosta kvalitetnih centara koji bi mogli pokriti centarsku poziciju ukoliko se Gečevski ne odluči potpisati ugovor sa Zadrom. Točnije, direktor Giergia nam je kazao:

"Gečevskome je poslana ponuda. Rekao je da će unutar nekoliko dana odlučiti. Mi smo za sada strpljivi i očekujemo njegov odgovor. No, ukoliko ga ne dobijemo ubrzo, biti ćemo prisiljeni potražiti usluge nekog drugog igrača jer nemamo baš previše vremena. I sam Gečevski kazao je kako je ponuda Zadra korektna.

Shodno time očekujemo i njegov odgovor. Da straha i brige nema mogu vam kazati jer već sada imamo nekoliko zamjenskih rješenja ukoliko se Gečevski ne odluči produžiti suradnju sa Zadrom."
- za kraj će Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.