RADOVI NAPREDUJU - REFLEKTORI STIŽU
Napreduju radovi na Stanovima
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 8.7.2008 u 23:49.
ZDNews.hr

Istočna tribina bez ograde! Foto: Hrvoje Bajlo


Radovi na stadionu NK Zadra napreduju po predviđanjima i sve su veći izgledi da će Zadar prvenstvo otvoriti u nedjelju 27. 7. utakmicom protiv Hajduka pred prepunim Stanovima. Jedan od uvjeta za dobivanje licence za nastup u 1. HNL su i reflektori te bi se utakmica trebala igrati u večernjem terminu.

Prema riječima direktora kluba gospodina Novice Erlića postoje vrlo dobre šanse da i dogodine u Zadru gledamo prvoligaški nogomet. Svi radovi bi trebali biti završeni do 21. 7. kada dolazi izvanredna inspekcija HNS–a koja će odlučiti hoće li NK Zadar ove sezone biti izbjeglica u Šibeniku ili će ostati pred svojom publikom.

Nakon prošlotjednog rušenja zapadne i djela sjeverne tribine stadiona, uključujući i legendarnu kuću gospođe Tine Nikepalj, radovi su nastavljeni. Srušene su ograde sa južne i istočne tribine stadiona te bi Stanovi trebali postati prvi stadion u Hrvatskoj bez zaštitnih ograda. Nadajmo se da će zadarska sportska publika biti dovoljno osviještena i neće tu činjenicu koristiti za utrčavanja u teren.

Kako doznajemo, kobni zid ispod istočne gdje je prije par mjeseci život izgubio nesretni Hrvoje Ćustić bi ipak trebao ostati. Naravno obložen zaštitnim materijalom. Radi se i na saniranju garažnih prostora ispod južne tribine gdje će biti postavljen jedan od četiri reflektora visine 45 metara.

Tijekom ovog tjedna će biti postavljeni reflektori koji su potrebni za održavanje utakmica u večernjim terminima. Također se iščekuje dolazak novog modernijeg semafora koji će zamijeniti postojeći koji više nije dovoljan za natjecanje u Prvoj ligi.

Ostaje za vidjeti hoće li odgovor inspekcije HNS– a biti pozitivan i hoćemo li za manje od tri tjedna uživati u majstorijama igrača dvaju najboljih dalmatinskih klubova prošle sezone.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.