DIXON DANAS KONAČNO POTPISUJE ZA ZADAR!
Dixon danas potpisuje!?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.7.2008 u 11:24.
ZDNews.hr

Malik Dixon


Gdje je? Da li je živ? Što se dogodilo sa Dixonom? - samo su neka od pitanja koja ovih dana kolaju Kalelargom. Iako su ga već neki, (uključujući i ZadarSport) na temelju informacija koje su dali Giergia i Magaš, uvrstili u novi roster Zadra za sljedeću sezonu, Dixon još uvijek nije potpisao ugovor. Trebao bi to učiniti danas, uvjeravaju nas Magaš i Mišković.

"Sve je konačno spremno za potpisivanje ugovora, a njegovu faxiranu kopiju očekujemo tokom današnjeg dana. Dixon je tražio neke preinake u ugovoru, koje nisu financijske prirode i na to smo pristali tako da je sve u najboljem redu." - kazao nam je danas predsjenik KK Zadar Kristijan Magaš.

Razgovarali smo i sa menadžerom Malika Dixona za Hrvatsku, Duškom Miškovićem koji nam je također potvrdio kako očekuje pozitivan odgovor tijekom današnjeg dana.

"Napokon dobre vijesti! Malik Dixon se javio svome menadžeru i pristao je na zadarski ugovor i to je ubiti sada samo formalnost jer je on zajedno sa svojim menadžerom prihvatio sve uvjete Zadra i tijekom večeri očekujemo njegov potpis kada će i službeno postati igrač Zadra" - za kraj je zaključio Mišković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.