ZADRANI DEKLASIRALI SEDMOG U POLJSKOJ LIGI
Pripreme: Cracovia - Zadar 0:2
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.7.2008 u 21:40.
ZDNews.hr

Marin Tomasov Foto: Arhiva


Nogometaši Zadra danas su u svom kampu u Morskoj Soboti odigrali drugu pripremnu utakmicu sa sedmoplasiranom momčadi prve Poljske lige Cracoviom. Zadrani su bili dominantnija i bolja momčad tijekom cijeloga susreta te su zasluženo slavili sa 0:2.

Sportski direktor kluba i kolumnist ZadarSporta, Josip Bepo Bajlo za naš portal prokomentirao je tijek utakmice:

"Tijekom cijelog prvog poluvremena Zadarani su dominirali igrom, stvarali prilike no falila je realizacija. Dvije najizglednije i jedine prilike imali su Poljaci u 31. minuti kada je Ježina odlično intervenirao te spasio našu mrežu od sigurnog pogotka. Nešto kasnije Poljaci su posljednji put ozbiljno priprijetili našem golu te pogodili vratnicu.

U drugom dijelu momčad Zadra još jednom je pokazala sav svoj raskoš i kvalitetu. U 64. minuti Terkeš je bio strijelac iz jedanaesterca kojega je prethodila akcija u kojoj je Ozobić krasno uposlio Batura. Batur je krenuo prema vrataru Cracovie koji ga ruši, a sigurni izvođač jedanaesterca bio je Želimir Terkeš.

U 75. minuti Ozobić je još jednom vrlo dobro pronašao Batura koji sa 16 metara iskosa gađa precizno za konačnih Cracovia - Zadar 0:2"


Kratak osvrt na Ozobića, Matanovića i Pletikosića

"Ozobić je pokazao svoj talenat i mislim da se radi o odličnom igraču. Dosta se trudi i požrtvovan je. Isto mogu kazati i za Matanovića koji također kao i Ozobić pruža vrlo dobre partije na ovim pripremama. Pletikosić je danas morao otići doma radi nekih administrativnih stvari pa ga nismo do kraja uspjeli ocjeniti." - zaključio je Bepo.

Nogometaši Zadra u srijedu igraju treću prijateljsku utakmicu protiv jedne Poljske momčadi, kojoj ime još uvijek nije poznato.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.