STIŽE NOVI CENTAR (STRANAC)?
Giergia: "Dovest ćemo novog stranog centra ukoliko se ne uozbilji Todorov menadžer"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.7.2008 u 13:25.
ZDNews.hr

Todor Gečevski Foto: Arhiva


Sve je izglednije kako će momčad pod vodstvom trenera Ace Petrovića u novu sezonu ući bez čak šestorice igrača koji su prošle godine branili boje zadarskog kluba. Todor Gečevski praktički je otpisan, a Zadrani su u potrazi za novim 'teškim' centrom.

Kako smo jučer i objavili, sve je izglednije kako kapetan Zadra Todor Gečevski neće potpisati novi ugovor sa klubom koji ga je proslavio, sa klubom u kojemu je proveo četiri godine te bio prvi strani kapetan KK Zadar.

"Još se ništa nije promijenilo. Oni i dalje lupaju astronomske iznose koje Zadar nije u stanju pratiti. Mi si nemožemo dozvoliti da četvrtinu iznosa damo za jednog igrača. Financijski je neizvedivo ovo što oni predlažu." - kaže Pino Giergia, direktor kluba

Zamjensko rješenje?

"Ukoliko se ne uozbilje i ne spuste se na zemlju, početkom sljedećeg tjedna bit ćemo prisiljeni tražiti novog centra. Mi imamo neke igrače koje bi smo željeli dovesti. Primjer, nedavno smo imali priliku dovesti jednog bijelog Amerikanca na centarskoj poziciji za nama prihvatljive novce, no odustali smo od njega.

Čini se i sve je izglednije kako ćemo morati dovesti stranca na centarskoj poziciji jer od naših centara nemamo previše izbora. Ili su preskupi ili već imaju važeće ugovore sa svojim klubovima"
- za kraj će Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.