GIERGIA HKS-OVE METODE PROZVAO STALJINISTIČKIMA
Giuseppe Giergia: "HKS uvodi staljinističku metodu rada"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.7.2008 u 11:31.
ZDNews.hr

Giuseppe Giergia Foto: Arhiva


HKS je donio nova pravila. Više od dva stranca (u PH) ne smiju istodobno biti na parketu. Za kometnar nove odluke HKS-a upitali smo direktora KK Zadar Giuseppea Giergiu koji je jako burno reagirao na ovu odluku te kazao kako je ovo što HKS provodi - 'staljinistička metoda rada.'

"Ovi u HKS-u nemaju pojma što rade. To je stvarno nevjerojatno što još neće izmisliti. Ako već misle da u našoj ligi ima previše stranaca, ako imaju muda neka uvedu pravilo da niti jedan stranac ne smije biti prijavljen, ali onda neka isto naprave i za igrače koji bi htjeli ići igrati u inozemstvo - neka im i to zabrane! Očito je da nemaju muda za takve odluke pa onda donose ove pizdarije. Ovo što oni pokušavaju provesti je teror" - burno će Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.