TODOR GEČEVSKI SVE DALJE OD ZADRA
U novu sezonu bez Todora Gečevskog?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.7.2008 u 11:21.
ZDNews.hr

Todor Gečevski Foto: Arhiva


Iako je činilo kako će Todorov potpis biti samo puka formalnost, oni koji su tako mislili, očito su se jako dobro prevarili. Prema navodima Giergie i Magaša, menadžer Todora Gečevskog postavio je toliko visoke financijske zahtjeve da ih KK Zadar nije u stanju pratiti. Odlazi li kapetan Zadra? - sve je izglednije.

"Menadžer Gečevskog traži puno love"

"Situacija nije baš sjajna. Menadžer Todora Gečevskog traži jako puno novaca a mi to nismo u mogučnosti pratiti i tu je jedini problem. Prvi krug pregovora neuspješno je završen. Mi smo ponudili najbolje što smo mogli no oni nisu s time zadovoljni i na njima je da odluče žele li prihvatiti naše uvjete ili ne. Po svemu sudeći oni to neće prihvatiti." Pregovori su u tijeku i dalje, ali 'ki će to platiti'. Nevjerojatno puno novaca traže.

Mi imamo svoj budžet do koliko možemo potrošiti, no oni traže jako puno više. Pa nije Todor Gečevski sam na svijetu, nije jedini centar. Ukoliko se ne uspijemo dogovoriti normalno je da ćemo dovesti novog centra da popuni 'rupu' na toj poziciji."
- zakljičio je Giergia.

Predsjednik kluba Kristijan Magaš samo nam je kratko kazao kako će se pokušati dogovoriti sa Gečevskim no, ne uspiju li, logično je kako će morat potražiti novo rješenje što je prije moguće...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.