Machado nije prvi izbor, Graves u Ciboni?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.7.2008 u 23:59.
ZDNews.hr

Machado - hoće li ipak u Zadar ili ne? Foto: globo.com


Marcelinhu Machadu, brazilskom reprezentativnom šuteru, za razliku od Malika Dixona, koji je i službeno potpisao jednogodišnki ugovor sa Zadrom, nije poslana ponuda te će se možda ipak potražiti neko drugo rješenje na poziciji šutera.

Kako napreduju pregovori sa Machadom?

"Ne, nismo još uvijek poslali ponudu na Marcelinhovu adresu jer imamo i druge nama zanimljive igrače na toj poziciji. Machado je samo jedan od njih. Postoji dosta zanimljivih šutera od kojih, nadamo se, ipak ćemo odabrati najboljega za Zadar. Možda to bude Machado a možda i netko drugi" - kaže Giuseppe Giergia.

O kome se radi?

"Ne želimo izlaziti u javnost s novim imenima jer smo se već dobro oparili u slučaju Gravesa koji će, sve je izglednije potpisati za Cibonu. Ako već i nije potpisao. Uostalom i nema nekog velikog smisla izdvajati nekog igrača kao što je Machado izdvojen jer on je samo jedan od dvadeset nama zanimljivih i slobodnih šutera."

Kada možemo očekivati potpisivanje novog šutera i ostalih igrača koje klub misli dovesti?

"Naravno da nam je želja što prije popuniti roster i mirno ući upripreme, ali ne želimo srljati. Sve će doći u svoje vrijeme. Mogu samo kazati da se radi 'punom parom' te da će novi igrači vrlo brzo potpisati. - zaključio je Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.