TODOR OSTAJE, MAGAŠ I GIERGIA SLOŽNI
Todor Gečevski potpisuje uskoro, Marčinković ostaje u klubu?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2008 u 23:50.
ZDNews.hr

Todor Gečevski Foto: Zadarsport (Arhiva)


Malik Dixon napokon je potpisao. Bugarin Dejan Ivanov već je u Zadru, traži stan. Damir Rančić za par dana također stiže u Zadar. Šuter Marcelinho Machado samo što nije potpisao, a kako stvari stoje i to će se vrlo brzo realizirati. Čeka se popunjavanje mjesta na poziciji broj 2 te backup igrač za Jubya Johnsona (3).



Giergia i Magaš se slažu(!!!): "Aco se nema pravo odricati Marčinkovića preko novina."
Vrlo je nejasna je situacija s Marčinkovićem koji ima ugovor na pet godina. Iako ga se Aco Petrović javno odrekao, preko novina, Giergia i Magaš kažu kako se trener ne može i ne smije preko novina odreči igrača koji ima petogodišnji ugovor sa Zadrom i na kojega klub vrlo ozbiljno računa s obzirom da se radi o izdanku zadarske škole košarke i o talentiranom momku, što potkrijepljuje činjenica da je redoviti reprezentativac.



Svi ostali igrači su pod sigurnim ugovorom te se na njih računa u pripremama koje dolaze. Kapetan kasni također, no brod bez njega ne kreće!

Iz izvora bliskih kapetanu Zadra, Todoru Gečevskom, doznajemo kako je pred Todora stavljen novi ugovor kojega bi trebao potpisati najkasnije do kraja ovog tjedna. Također, sportki direktor kluba Pino Giergia kazao je kako očekuje 'posljednji' sastanak sa 'managerom' Todora Gečevskog krajem ovoga tjedna.

Iako se Todorov potpis nekoliko puta odgađao (kapetanov 'manager' se nalazi u Americi), straha nebi trebalo biti jer je sve praktički riješeno, a potpis je samo formalnost. Na koliko će potpisati zadarski kapetan, još uvijek nije poznato, iako se spominje novi dvogodišnji ugovor.

Napomenimo također kako je Todor Gečevski i službeno zatražio Hrvatsko državljanstvo. Kako stvari stoje, do početka PH Todor Gečevski trebao bi i službeno postati državljanin Republike Hrvatske!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.