RANČIĆ, DIXON I IVANOV POTPISALI
Konačno potpisao Rančić; čak trojica igrača potpisala u jednom danu!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2008 u 23:14.
ZDNews.hr

Rančić - konačno potpisao za Zadar! Foto: kosarka.hr


U jednom danu čak trojica igrača stavila su svoj potpis na ugovor KK Zadar! Prvi je to danas oko 14 sati učinio mladi Bugarin Dejan Ivanov (jedna plus jedna godina). Oko 19 sati svoju vjernost na jednu godinu Zadru potpisao je i novi playmaker Zadra Malik Dixon (jedna godina), da bi za kraj, oko 23 sata potpisao i posljednji u današnjem danu - Damir Rančić (jedna plus jedna godina)!

"Damir Rančić (25, 197), bek-šuter ponikao u KK Split, koji je protekle tri sezone igrao u Ciboni, Grčkoj (Panellinios) i Ukrajini (Kijev), novi je igrač Zadra. S Rančićem je dogovorena suradnja na godinu plus godinu, što znači da ćemo nakon završetka sezone sjesti i dogovoriti mogući nastavak suradnje." - izjavio je sportski direktor Zadra Giuseppe Giergia u razgovoru za Ezadar.hr.

Konačno! Nakon što se prije nekoliko dana u medijima pojavila informacija kako je Malik Dixon u finalnoj fazi pregovora sa Zadrom, pojavila su se i tri nova imena. Prvi je bio Smiljan Pavič, zatim su se spomenuli Dejan Ivanov te na kraju Damir Rančić. Pavič je otpao nakon burne rasprave Giergie i Petrovića a dovedeni su Rančić i Ivanov. Kompromisno rješenje, kažu neki...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.