ZADRANI REMIZIRALI S RUDAROM
NK Zadar - NK Rudar 3-3; Matanović debitirao i zabio gol!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2008 u 22:18.
ZDNews.hr

Marin Tomasov - strijelac jednog pogotka za Zadar Foto: Arhiva


Nogometaši Zadra danas su odigrali svoju prvu pripremnu utakmicu u svom kampu u Morskoj Soboti. Prvi protivnik Zadrana bio je Rudar iz Pljevlja. Iako su na poluvremenu gubili 3-1, nogometaši Dalibora Zebića ipak su se uspjeli izvuči te na kraju odigrati nerješeno, 3-3 protiv solidnog protivnika.

Sportski direktor NK Zadar Josip Bajlo kazao nam je kako je zadovoljan viđenim u prvoj utakmici: "Moramo biti zadovoljni s ovim što smo vidjeli danas. Igrali smo dobro, naročito u drugom poluvremenu kada smo postigli dva zgoditka. U prvom dijelu smo pokazali određenu dozu nesigurnosti te smo na poluvrijeme otišli sa 1-3 za Rudar, da bi u drugom dijelu proradili kako treba te smo zabili ta dva pogotka koja su nam vratila samopouzdanje." - kazao nam je Bajlo.


Matanović na visini zadatka
Strijelac jednog od tri pogotka za Zadar bio je i mladi Mario Matanović. "Mario je jedan kvalitetan igrač. Prije svega on je prošao našu školu nogometa, a spletom okolnosti karijeru je nastavio u Italiji, i to vrlo uspješno. On je izdanak zadarske škole nogometa i sigurno je da se radi o vrlo dobrom igraču. Treba pričekati kraj priprema pa ćemo vidjeti hoće li on potpisati za nas. Sigurno je da je vrlo pozitivno to što je postigao zgoditak. - kaže Bajlo o mladom talentu Matanoviću.


Za Zadrane su pogotke postigli Tomasov, Matanović i Ozobić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.