EKSKLUZIVNO: Malik Dixon potpisao za Zadar!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2008 u 20:11.
ZDNews.hr

Foto: safsal.co.il


Na veliko olakšanje svih Zadrana i zaljubljenika u Zadarsku košarku, pitanje 'playmakera' konačno je riješeno! Novi igrač Zadra danas je i službeno postao 189 cm visoki Amerikanac Malik Dixon.

"Istina je da je Malik Dixon danas potpisao te tako postao naše treće pojačanje u nepunih deset dana. Mi smo mu poslali ugovor i on ga je potpisao te nam preko svog agenta poslao kopiju. Ono što sa sigurnošću mogu ustvrditi je da je Dixon od danas i službeno novi 'playmaker' Zadra. Kao što sam već nekoliko puta kazao, radi se o kvalitetnom igraču koji će nam biti od jako velike koristi u borbi sa Cibonom za Euroligaški ugovor." - kazao nam je sportski direktor KK Zadar, te kolumnist Zadarsporta Giuseppe Giergia.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.