IVANOV I SLUŽBENO DRUGO POJAČANJE ZADRA
Zadarsport doznaje: Dejan Ivanov potpisao za Zadar!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 2.7.2008 u 16:32.
ZDNews.hr

Dejan Ivanov Foto: adriaticbasket.com


Dejan Ivanov potpisao je jednogodišnji ugovor sa KK Zadar! Ovu vijest dobili smo od predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša! Napokon, nakon Tomislava Ružića, nakon mnogo špekulacija i odgađanja potpisa, uprava Zadra ipak je uspjela 'nagovoriti' mladog Bugarina da potpiše za Zadar.

"Je, istina je da je Dejan Ivanov potpisao za Zadar. Ne radi se o klasičnom jednogodišnjem ugovoru već o ugovoru na 1 god. +1. Naša želja bila je da on potpiše dvogodišnji ugovor, pa smo se na kraju našli na pola puta. Ono najbitnije je da je Ivanov naš igrač." - kazao nam je Magaš.

Ovaj 205 cm visoki bivši igrač Splita pojačat će centarsku liniju prvaka Hrvatske koju sada sačinjavaju samo Tomislav Ružić, Jere Macura i Marino Šarlija, dok se potpis kapetana Gečevskog također očekuje.

Ivanov je u Split došao iz Španjolske, a prije toga je igrao u bugarskom Chernom moru. U viceprvaku Hrvatske je ove sezone bilježio 13.3 koševa (57% za dva, 33% za tri, 63% slobodna bacanja) uz 7.1 skok i prosječnu valorizaciju 16. U regularnom dijelu Lige za prvaka je poboljšao svoju igru i prosječno postizao 16.7 koševa uz 7.7 skokova za 26 minuta po utakmici.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.