Marčinković: "Morat ću potražiti novi klub"
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.7.2008 u 21:11.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković u drugom dresu od sljedeće sezone Foto: Zadarsport (Arhiva)


Mladi igrač Zadra Pavle Marčinković iz novina je saznao kako u ovoj sezoni neće biti u prvoj momčadi Zadra.

"Sve informacije saznajem iz novina, iako ne mogu reći da sam iznenađen ovime. To je bilo za očekivati.", kaže Marčinković. Trener Aleksandar Petrović je i ranije govorio kako je zadovoljan igrama Marina Šarlije i Tonija Prostrana u protekloj sezoni, te je stoga bilo jasno kako Marčinkovića ne vidi u svojim nacrtima za sljedeću sezonu.

Aco o Marčinkoviću nekad i sad
Podsjetimo, trener Zadra Aleksandar Petrović, prije početka sezone 07/08 na sva usta je hvalio mladog igrača Zadra, da bi odjednom naglo promjenio svoje mišljenje te je u nekoliko navrata u medijima davao izjave kako je nezadovoljan igrama Marčinkovića iako je ovaj u prosjeku provodio svega šezdesetak sekundi u igri...

Ovaj 197 cm visoki krilni igrač ove je sezone u igru ulazio četrnaest puta u svim natjecanjima. Prosječno je igrao tri minute i postizao 1.1 poen uz 0.6 skokova. "Mogu reći da sam zadovoljan proteklom sezonom, iako uvijek može bolje. Ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone, o tome ću razmišljati nakon reprezentativnih obveza. Međutim, jasno je da ću morati potražiti novi klub, jer u Zadru očito ne računaju na mene.", zaključio je Pavle.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.