Magaš: "U srijedu potpisuju Ivanov i Rančić"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.7.2008 u 18:29.
ZDNews.hr

Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar Foto: Arhiva (ZDS; H.B)


U razgovoru sa predsjednikom KK Zadar, Kristijanom Magašem doznajemo kako će gore navedeni dvojac u srijedu potpisati ugovor sa svojim novim klubom. Iako se već nekoliko dana odgađa potpis Damira Rančića i Dejana Ivanova, gotovo je sigurno kako se ništa značajno neće promijeniti unutar 24 sata te će ovaj dvojac, nakon što je Tomislav Ružić postao prvo službeno pojaćanje, i službeno postati nova zadarska pojačanja.

"Mogu ti reći kako je sve dogovoreno sa Ivanovom i Rančićem te njihov potpis očekujemo tijekom sutrašnjeg dana." - kaže Magaš.

Kako neslužbeno doznajemo, Damir Rančić potpisat će ugovor na 1+1 god., dok bi Bugarin Dejan Ivanov trebao potpisati jednogodišnji ugovor sa KK Zadar.


'Manager' Todora Gečevskog krajem tjedna u Zadru

Krajem tjedna 'manager' Todora Gečevskog trebao bi stupiti u kontakt sa upravom KK Zadar te dogovoriti detalje oko novog ugovora. Iz uprave nas uvjeravaju kako je stvar riješena te će novi/stari kapetan i dalje ostati Todor Gečevski. No, ipak treba vidjeti kako će se situacija rasplesti...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.