Od ove sezone Stanovi bez ograde i 'kobnog zida'?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 1.7.2008 u 0:48.
ZDNews.hr

Stadion Stanovi / 30. lipnja 2008 Foto: Hrvoje Bajlo


Radovi na zadarskom stadionu Stanovi idu punom parom! Jučer je kompletno uklonjen i posljednji djelić zapadne tribine, a kako se već i govorilo, jedan manji dio sjeverne tribine također je srušen.


Erlić:"Radovi će biti gotovi 20. srpnja"
"Po uvjeravanjima ljudi koji izvršavaju radove, od 18 - 20.7. je posljednji rok do izvršenja radova kada će sve biti spremno za izvanrednu komisiju HNS-a. "

"U sljedećih desetak dana biti će postavljeni reflektori te se nadamo kako ćemo ipak uspjeti 'izboriti' privremenu licenciju jer smo pokazali kako su radovi u tijeku te sve ide po zamišljenom planu i programu." - kazao nam je još prije nekoliko dana direktor kluba Novica Erlić.

Kakmo neslužbeno doznajemo, zadarski stadion trebao bi biti prvi hrvatski stadion na kojemu neće biti zaštitna ograde između gledališta i samog terena. Naime, prema nekim izvorima bliskim NK Zadar, saznajemo kako bi kobni zid, gdje je stradao pokojni Hrvoje Ćustić trebao biti potpuno uklonjen, a ograda koja stoji iznad njega također uklonjena.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.