Ništa od Longina, Machado blizu Zadra
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.6.2008 u 22:59.
ZDNews.hr

Iskusni Machado bi mogao naslijediti Stallwortha Foto: globo.com


Informacija o mogućem dolasku Branimira Longina koja se pojavila tijekom ponedjeljka, ipak nije istinita. Također, Antonio Graves koji je također bio želja Uprave Zadra, prema svemu sudeći, neće pojačati prvake Hrvatske. Njegovo sljedeće odredište bi trebala biti NBA liga. "Branimir Longin ne dolazi, a sve je izglednije da će Antonio Graves otići u NBA ligu", rekao je direktor Giergia.

Za sada je u Zadru riješen samo dolazak Tomislava Ružića koji je potpisao ugovor. Pod ugovorom su još od ranije Rok Stipčević, Toni Prostran, Juby Johnson, Pavle Marčinković, Jere Macura i Marino Šarlija. Vrlo brzo bi trebalo biti riješeno produljenje ugovorne obaveze Todora Gečevskog, a pregovori su došli do kraja u slučajevima Dejana Ivanova i Damira Rančića koji bi potpise trebali staviti u utorak. S obzirom da je posao s Longinom propao, a Gravesu je prva opcija najjača liga na svijetu, u Zadru su se okrenuli rezervnim rješenjima. Tako je isplivalo ime 33-godišnjeg brazilskog reprezentativca Marcelinha Machada. Dolazak prvog strijelca brazilske lige je za sada, prema svemu sudeći, izgledniji od Gravesovog.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.