Andrej Štimac: "Vjerojatno odlazim u Zagreb"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.6.2008 u 20:59.
ZDNews.hr

Andrej Štimac - sve bliže Zagrebu... Foto: Zadarsport (Arhiva)


Nakon što smo prošli tjedan objavili tekst u kojemu je Andrej Štimac jasno naglasio kako ne želi biti 'backup' igrač ili drugim riječima - sjediti na klupi, danas nam je kazao kako je sve izglednije da će potpisati ugovor sa KK Zagreb!

Prošle sezone u rosteru trenera Petrovića u igri je provodio u prosjeku 24 minute te postizao 8 koševa po utakmici. Nametnuo se i zadarskoj publici koja mu je nerjetko skandirala te ga podržavala. I sam Štimac u nekoliko navrata je kazao kako je zadarska publika 'najbolja na svijetu', a u prilog tome ide i činjenica gdje napominje kako je prve i prave emocije doživio jedino dok je igrao u dresu Zadra. Danas, ističe kako je sve dalje od novog potpisa za Zadar.

Jeste li se konačno odlučili ostajete li u Zadru ili ne?

"Kao što sam i prošli tjedan rekao, ovo je za mene vrlo bitna odluka i moram dobro razmisliti prije nego li potpišem za bilo koga, radilo se to o Zadru ili Zagrebu. Još se nisam odlučio ali sve sam dalje od Zadra, a bliži Zagrebu. U Zadru sam stvarno proveo vrlo lijepe dane i zadarska publika će mi ostati u predivnom sjećanju."

Za Zadar je potpisao Tomislav Ružić koji igra na vašoj poziciji, a sutra se očekuje i potpis Dejana Ivanova.

"Ako je to tako onda se ja stvarno ne vidim u planovima trenera Petrovića. Zagreb mi je ponudio stvarno odličan ugovor i bila bi velika šteta ne potpisati ga. Očito je Aco Petrović zatvorio tu liniju i vjerojatno, kao što ste i sami rekli, potpisao je Ružić, a sutra će Ivanov, onda očito ne računaju na mene ako je sve to tako." - za kraj nam je kazao Andrej Štimac.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.