Rančić pred potpisom
Piše: Matej Lordanić | Objavljeno 30.6.2008 u 15:19.
ZDNews.hr

Damir Rančić uskoro u Zadru? Foto: Zadarsport (Arhiva)


Pregovori sa splitskim bekom Damirom Rančićem su došli blizu kraja i može se očekivati pozitivno rješenje. Već je nekoliko puta bio u pregovorima sa Zadrom, ali niti jedan put nisu završeni uspješno. Ovoga mu je puta pripremljen dvogodišnji ugovor i danas se očekuje njegov potpis. Ovaj 25-godišnji bek je karijeru započeo u rodnom Splitu. Najbolja sezona u redovima Žutih mu je bila 2004/05 kada je u NLB ligi prosječno postizao 15.1 poen (54% šuta za dva, 34% za tri, 87% slobodna bacanja) uz 1.7 skoka i dvije asistencije.

Sezonu 2005/06 je proveo u zagrebačkoj Ciboni. Tamo je za 23 minute u prosjeku postizao 7.6 poena (51% šuta za dva, 42% za tri, 94% slobodna bacanja) uz 1.3 skoka i 0.9 asistencija. Imao je također kratke epizode u Kijevu i Panelliniosu. Upravo je u petoplasiranom grčkom klubu završio ovu sezonu (13.2 minute, 5.5 koševa, 45% za tricu), a sljedeće dvije bi trebao provesti u aktualnom prvaku Hrvatske.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.