Dolazi Antonio Graves?
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.6.2008 u 13:27.
ZDNews.hr

Antonio Graves u Zadru? Foto: www.elan-bernais.fr


Kako Zadarsport saznaje, Antonio Graves bi mogao biti novo pojačanje KK Zadar na mjestu beka-šutera. Ovaj 190 cm visoki branič je studirao na sveučilištu Pittsburgh, a potom je otišao u CBA ligu gdje je potpisao za klub Pittsburgh Xplosion kojeg je vodio po postotku uspješnosti šuta za tricu (45%). Njegov tadašnji trener Carlos Knox ima vrlo dobro mišljenje od 23-godišnjem šuteru. "On je jedan od mojih najdražih igrača u CBA ligi", rekao je Knox.

Početkom siječnja je otišao u Francusku i potpisao ugovor za Pau-Orthez s kojim je osvojio deveto mjesto u domaćem prvenstvu. Prosječno je postizao 20.4 poena uz 54% šuta za dva, 44% šuta za tricu i 83% s linije slobodnih bacanja. "On je odličan igrač. Mlad je i sjajan šuter", rekao je direktor Giergia o 23-godišnjem Amerikancu. Kao prednosti ovog mladog šutera se ističu brzina, visok intezitet igre i solidna obrana. Također, jako je dobar šuter, pogotovo za tricu i iskoristiv je na obje bekovske pozicije.

Međutim, Graves ima ponude iz NBA lige. No, kako neslužbeno doznajemo, ako američki šuter ne dođe, umjesto njega bi u Zadar mogao "sletjeti" 33-godišnji brazilski reprezentativac Marcelo Machado.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.