Kristijan Magaš: "Ja potpis na Pavičev ugovor neću staviti"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 29.6.2008 u 15:52.
ZDNews.hr


U razgovoru za Zadarsport, predsjednik kluba Kristijan Magaš demantirao je tvrdnje kako će KK Zadar potpisati ugovor sa slovenskim centrom Smiljanom Pavičem.

"Nemam uopće namjeru potpisati ugovor sa Smiljanom Pavičem tako da od toga neće biti ništa. Može Pino Giergia potpisati ali ja kao predsjednik kluba neću staviti potpis na taj ugovor. Mislim da on nije dovoljno kvalitetno rješenje za Zadar." - kazao nam je Magaš.

Loše vibracije i napetosti u klubu

U klubu očito ne nedostaje napetosti i to u najgorem mogućem trenutku - u vrijeme slaganja momčadi. Momčadi koja će pokušati izboriti Euroligaški ugovor. Momčadi koja bi, po svemu sudeći mogla imati ogromnih problema u borbi protiv Cibone.

Očito je kako sportski direktor, trener i predsjednik nisu na istoj valnoj dužini što bi se na kraju KK Zadar moglo odbiti o glavu. Čelni ljudi u klubu nisu u odnosima kakvima bi trebali biti. Štoviše, nisu u stanju dogovoriti se ili, ako se ne mogu dogovoriti, naći kompromisno rješenje.

Aco prijetio ostavkom?

Kako doznajemo iz novinarskih krugova, Aco Petrović navodno je kazao kako će istog trena odstupiti sa zadarske klupe ukoliko slovenski centar Smiljan Pavič bude doveden mimo njegove volje, pa zato ni ne čudi Magaševa izjava kako ne želi potpisati ugovor sa Pavičem, očito kako bi zadržao Acu Petrovića na zadarskoj klupi.

Aco želi Ivanova, Giergia Paviča
Prema našim saznanjima, do nesporazuma je došlo zbog toga što Aco Petrović navodno želi Dejana Ivanova u zadarskom dresu, dok Giuseppe Giergia želi dovesti Smiljana Paviča. Kako će ova sapunica završiti, saznat ćemo uskoro. Barem se nadamo. Iako smo pokušali dobiti Acu Petrovića da nam prokomentira cijelu situaciju, on se danas nije javljao na mobitel...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.