Bivši hrvatski reprezentativac u konkurenciji za Zadar!
Piše: Paulo Sarić | Objavljeno 29.6.2008 u 2:31.
ZDNews.hr

Damir Rančić u dresu Cibone Foto: Kosarka.hr


Kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, a i kako se špekulira u ostalim medijima, navodno je 25–ogodišnji bivši igrač Splita, Damir Rančić u kombinacijama za dolazak u Zadar. Prošlu je sezonu proveo u redovima grčkog Panelliniosa gdje je u ULEB kupu prosječno igrao deset minuta i ubacivao tri koša.

Valja napomenuti da se grčkom klubu priključio oko Božića i zbog toga njegove brojke ne izgledaju pretjerano impresivno. U Zadar bi najvjerojatnije došao kao zamjena za poziciji beka šutera.

Zbog svoje visine od 197 cm iskoristiv je i na poziciji niskog krila gdje bi povremenu mijenjao često pretjerano korištenog Jubya Johnsona. Nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca odlikuje vrlo precizan šut koji mu se tijekom karijere vrti oko 45%.

Nažalost u obrambenim zadatcima ne posjeduje preveliku kvalitetu, ali je u globalu vrlo dobro rješenje za Zadar koji će se u sljedećoj sezoni svim silama boriti za ulazak u Euroligu. Dosad je nastupao za Split, Cibonu, Panellionis u dva navrata, Olimpiju i Kijev. U klubu se očito radi punom parom te bi Zadar drugu sezonu za redom vrlo rano mogao imati kompletirani roster i od prvog dana priprema opuštenije krenuti ka pripremama za novu sezonu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.