Tomislav Ružić za Zadarsport: "Odlučio sam se za Zadar!" (19:30 - potpisao ugovor)
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 28.6.2008 u 10:26.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: DayLife


"Odlučio sam se za Zadar!" - kazao nam je danas Tomislav Ružić! U razgovoru sa Tomislavom Ružićem danas smo doznali informaciju kako će ovaj krilni centar tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana potpisati dvogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom - Zadrom!

"Istina je da smo se Zadar i ja uspjeli dogovoriti tako da onda ona moja druga ponuda otpada. Sretan sam što se ponovno vraćam u Zadar i očekujem uspješnu sezonu. Ugovor je trenutno u fazi izrade, a ja ću potpisati, kako za sada stvari stoje, dvogodišnji ugovor." - kazao nam je Tomislav Ružić.

Kristijan Magaš, predsjednik kluba također kaže kako je sve praktički riješeno. "Tome će danas ili sutra potpisati ugovor. Mislim da će to biti ugovor na dvije godine. Jućer sam se čuo s njim. Nije bilo nikakvih problema i uvjeren sam kako smo dobili prvo pojačanje za novu sezonu." - zaključio je Magaš.

Upravo saznajemo kako je Tomislav Ružić u subotu poslijepodne i službeno postao novim igračem Zadra potpisavši dvogodišnji ugovor za prvaka Hrvatske.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.