Jozo Pletikosić novo pojačanje nogometaša Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.6.2008 u 21:08.
ZDNews.hr

Ninoslav Parmaković i Marin Tomasov Foto: Hrvoje Bajlo


Danas s početkom u 18.30h održan je pretposljednji trening nogometaša Zadra prije odlaska u Mursku Subotu (Slovenija) na posljednji dio priprema gdje će zadarski nogomešaši biti smješteni u posebni kamp u kojemu će provesti deset dana. Od sportskog direktora kluba prof. Josipa Bepa Bajla, te od trenera Dalibora Zebića doznali smo kako je novo pojačanje Zadra Jozo Pletikosić. Lijevi bočni igrač.

"Ovaj tjedan smo odradili dosta naporan dio priprema. Vidim na igračima da su dosta umorni, što je i normalno u ovoj fazi priprema jer između dva treninga nema velikog razmaka za odmor. Završit će i sada ova prva faza, a druga faza se odrađuje u Murskoj Suboti u jednom krasnom centru gdje ćemo biti samo mi smješteni u tom kampu, dok će ostale ekipe (Inter, Osijek i dr.) biti smještenu kampu do našega.

U Sloveniji smo samostalno, odigrat ćemo sigurno tri utakmice, a tražit ćemo i četvrtu za one koji ne dobiju dovoljnu minuažu tako da ćemo u tih deset dana priprema brusiti formu te ući u treću fazu, a to je osvježavanje momčadi i početak prvenstva." - kaže sportski direktor.

Pojačanja za sljedeću sezonu?

"Najveća pojačanja su naša djeca koja su došla iz našeg vlastitog omladinskog pogona. Oni su ujedno budučnost i perspektiva Zadra. Batur je također naš igrač. One '83. godište i prošao je sve uzraste zadarske škole nogometa. Spletom okolnosti tada nije ostao u prvoj momčadi, ali se na našu i njegovu sreću ponovno vratio u Zadar, svoj matični klub."

Josip Bepo Bajlo: Pletikosić će biti kvalitetno pojačanje
"Danas sam obavio razgovor sa Pletikosićem i dogovorili smo se da se on od sutra, pošto je danas otišao kući srediti zadnje papirologije, priključi zadnjem treningu Zadra prije našeg i njegovog odlaska u Sloveniju na drugu fazu priprema. U ponedjeljak će zajedno s nama otići na pripreme i ja se nadam pokazati ono što se od njega i očekuje. Mi se nadamo da će on postati naš nogometaš. Praktički je sve dogovoreno i realno je za očekivati da on sljedeću sezonu provede u Zadru, kao igrač Zadra."

Dalibor Zebić: Nadam se da je Pletikosić 'taj'
"Pletikosić je dosta iskusan igrač, a bio je kod nas mjesec dana, ali nije ostao. Igrao je dobro u Šibeniku, poslije je malo 'pao' kroz Solin, ali sigurno je da se radi o dobrom i iskusnom igraču koji će nam pomoći u novoj sezoni. Osobno ga dugo nisam vidio tako da je to mala nepoznanica i za njega, ali i za nas. On s nama ide na pripreme u Sloveniju te ćemo tamo vidjeti i znati više. Znate i sami da nam fali igrač na lijevom boku. Ja se nadam da je Pletikosić upravo taj igrač koji će se naći u udarnom sastavu Zadra."


FOTO GALERIJU S TRENINGA POGLEDAJTE OVDJE!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.