Andrej Štimac: "Ne želim biti backup igrač. Želim igrati"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.6.2008 u 14:52.
ZDNews.hr

Andrej Štimac Foto: Arhiva (Zds)


Andrej Štimac bio je posljednji igrač koji je prošle godine potpisao za Zadar. Sa 24 minute u igri i 8 koševa u prosjeku, nametnuo se treneru Petroviću koji je u njega imao dosta povjerenja. Iako još uvijek nije odlučio za koga će potpisati, jasno ističe kako ne želi biti backup igrač te upravo to napominje kao jednu od važnijih stvari prilikom potpisivanja novog ugovora. (Bilo da se radi o Zadru ili nekom drugom klubu.)

Još se niste odlučili za Zadar? Koji su vaši uvjeti?

"Jedno je sigurno, u ponudama koje imam mi je najvažniji status u ekipi. Ne želim si dozvoliti da mi se dogodi kao prije nekoliko godina kada sam potpisao novčano vrlo dobar ugovor sa Španjolcima, pa sam prosjedio cijelu sezonu. Taj ugovor bio je jedan veliki korak unazad u mojoj karijeri i ne želim požurivati s odlukama kako mi se slično nebi opet dogodilo."

"Cibona će biti jaka"

"Prošle godine, kada se slagao roster Zadra, ja sam bio posljednji kotačić u tom sastavu i mogu reći da sam se dobro uklopio i bio sam dosta zadovoljan, a i prvenstvo smo osvojili. Ove godine Zadar hvata Euroligu a tu će očigledno imati dosta muke sa Cibonom koja si nemože dopustiti još jednu katastrofalnu sezonu."

Ugovor je i službeno ponuđen, no potpisa još nema...

"Do sada sam se nekoliko puta čuo sa Acom Petrovićem no dogovor nije postignut. Iako je ponuda i službeno poslana mom 'manageru', ja još ništa nisam potpisao jer, napominjem, iznimno mi je važan status u ekipi. Ne želim sjediti na klupi. Imam skoro 30 godina i ne želim riskirati. Imam i nekoliko drugih dobrih ponuda. Moram dobro odvagnuti sve prije nego potpišem. Nadam se da će se i to brzo dogoditi."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.