Pankracije Barać potpisao za Charleroi!
Piše: Matej Lordanić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 26.6.2008 u 13:30.
ZDNews.hr

Pankracije Barać će karijeru nastaviti u Charleroiu Foto: Zadarsport (Arhiva)


Pankracije Barać je napustio Zadar nakon četiri sezone i potpisao dvogodišnji ugovor za belgijski Charleroi. Potpisao sam dvogodišnji ugovor za Charleroiom i mogu reći da sam presretan što se i to napokon riješilo. Jako mi je drago što ću nastaviti igrati s Lalićem s kojim sam u Zadru bio dobar prijatelj. Vrlo sam sretan novim ugovorom", rekao je Barać za Zadarsport.

194 cm visoki bek je u ovoj sezoni za 18 minuta na parketu postizao 7.7 poena u prosjeku uz 1.9 skoka i 1.7 asistencije. Posebno će biti upamćena njegova veličanstvena utakmica protiv FMP-a u kojoj je postigao 39 poena uključujući tricu u posljednjoj sekundi kojom je odveo utakmicu u produžetak. Barać je ovime postao četvrti igrač koji je napustio redove Zadra nakon završetka sezone. Osim njega, hrvatskog su prvaka napustili Brewer, Stallworth i Lalić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.