Pregovori s dva Amerikanca, Barać i dalje nesiguran, Gečevski i Štimac ostaju?
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.6.2008 u 14:14.
ZDNews.hr


Nakon duge, iscrpljujuće i naporne sezone Zadar je osigurao toliko željenu titulu prvaka Hrvatske. Nakon posljednje pete finalne utakmice Corey Brewer i Shamell Stallworth ekskpresno su napustili redove Zadra. Stallworth je otišao u Zagreb na pregovore sa Cibonom no sve je, kako nam je sam Stallworth kazao, stalo na pregovorima.

Corey Brewer također nije želio ostati u Zadru, a nekoliko puta je naglašavao kako nije zadovoljan i kako nipošto nebi želio još jednu sezonu odigrati u zadarskom dresu. Prema riječima Brewerovog agenta, on je potpisao jednogodišnji ugovor sa latvijskom Rigom.

Razgovarali smo sa sportskim direktorom KK Zadar Giuseppeom Giergiom koji nam je ipak otkrio nekoliko detalja o pregovorima sa potencijalnim kandidatima za 'novi Zadar'.

Što se ovih dana događa u KK Zadar?

"Štp se tiće novih pojačanja, ono što vam u ovom trenutku mogu kazati je to da smo u pregovorima sa dvojicom polivalentnih igrača. Među njima je i jedan kvalitetan playmaker te još jedan provjereni šuter koji već deset godina igra u Europi tako da nam nije nepoznanica. Radi se o vrlo kvalitetnim igračima. No, dok oni ne potpišu, o imenima nećemo govoriti jer im na taj način samo dižemo cijenu."

Kako napreduju pregovori sa Gečevskim i Baraćem?

"Sa Gečevskim će izgleda biti sve na obostranu korist i mislim da bi on trebao ostati u Zadru. Njegov 'manager' stiže u Zadar krajem tjedna na finalne pregovore i mislim da smo vrlo blizu potpisivanja novog ugovora sa našim kapetanom. Što se Baraća tiće, on ima jednu inozemnu ponudu koja je u ovom trenutku veća od naše i na njemu je da odlući što i kako će dalje."

Još uvijek nema službene ponude za Lalića

"Što se Jure tiće, mi smo već rekli da bi smo ga voljeli zadržati. On ima još godinu dana ugovra sa Zadrom i on je naš igrač. Do danas niti jedna službena ponuda nije stigla u KK Zadar i mi njega smatramo našim igračem. Ono što je vama kazao, a to je da odlazi, što se toga tiće situacija je i dalje nepromjenjena i ja se nadam da ćemo sve riješiti u obostranu korist." - za kraj razgovora nam je kazao Giergia.

Štimac ostaje

"Što se tiče Štimca i Gečevskog stvari su riješene. S Baraćem pregovaramo i vjerujem, uz malu rezervu, da će i to biti pozitivno riješeno." - kazao je Kristijan Magaš za 057Info

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.