Subašić potpisao za Hajduk!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 18.6.2008 u 15:47.
ZDNews.hr

Danijel Subašić Foto: Glas Dalmacije


Nakon dvije godine čekanja, Danijel Subašić napokon je potpisao za Hajduk! "Dolaskom nove uprave Hajduk se konsolidirao, a za Subašića je ovo veliki korak naprijed u karijeri" - kazao je pred okupljenim novinarima menađer mladog vratara Reno Sinovčić.

Subašić je potpisao jednogodišnji ugovor s Hajdukom, ili da budemo precizniji, radi se o posudbi koja bi u bilo kojem trenutku, ukoliko se obje strane slože, mogla biti proširena na trogodišnji ugovor o kupnji sa mladim Zadraninom.

"Dalmatinac sam. I zato nisam mogao drugo nego doći u Hajduk! Zadovoljan sam i vjerujem da će se moj dolazak na Poljud pokazati kao pravi potez. Prošla sezona u Zadru bila mi je uspješna, a nadam se da ću na isti način nastaviti u Hajduku. Siguran sam da ćemo se ravnopravno boriti s Dinamom, i da nam neće pobjeći toliko bodova kao u prošlom prvenstvu." - za kraj je kazao Subašić

KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.