NK Zadar: Prozivkom počele pripreme za novu sezonu
Piše: NK Zadar, Hrvoje Bajlo | Objavljeno 16.6.2008 u 15:04.
ZDNews.hr

Na prozivci u ponedjeljak odazvalo se 24 igrača Foto: NK Zadar


Prozivkom igrača, danas u 10,00 sati, počele su pripreme za narednu natjecateljsku 2008/09. sezonu. Prozivku je obavio trener Dalibor Zebić, a prozivci se odazvalo 24 igrača. Okupljene igrače pozdaravio je direktor kluba Novica Erlić koji je stručnom stožeru i igračima zaželio što uspješnije pripreme, te izrazio nadu, da će se dodatnim naporima od strane kluba i grada Zadra na čelu sa gradonačelnikom, steći uvjeti za odigravanje utakmice prvog kola, sa Hajdukom, 27. 07. 2008. na stadionu Stanovi.

Sportski direktor kluba Josip Bepo Bajlo je u svom pozdravnom govoru rekao da ima povjerenje u stručni stožer i da ne sumnja da će kvalitetno pripremiti ekipu za napornu sezonu koja ispred njih. Glavni trener Zadra Dalibor Zebić obraćajući se igračima obećao je "krv i znoj". Kapetan ekipe Jakov Surać primjetio je da uprava nije radila na dovođenje pojačanja, što znači da se vjeruje ekipi koja je iznijela i proteklu sezonu.

Vanjski stručni suradnik Reno Sinovčić koregirao je kapetana Suraća, naglasivši da klub radi na dovođenju pojačanja, kao i na prodaji nekih igrača, prvenstveno Terkeša i Subašića. Predstavio je novog pomoćnog trenera prve ekipe Zvonimira Jurića, koji je od prekida igračke karijere 2006. g. bio trener u školi nogometa NK Zadar.

Također je napomenuo, da će i ove godine, više nego prethodnih, politika kluba biti okretanje svojoj školi nogometa, i stvaranje igračkog i trenerskog kadra u čemu će sudjelovati sve strukture kluba.

Prozivci su nazočili sljedeći igrači i stručno osoblje:

DANIJEL SUBAŠIĆ
ANDRIJA VUKOVIĆ
ANTONIO JEŽINA
ŠIME GREGOV
JOSIP BILAVER
ANTE PULJIĆ
FERDO MILIN
ŽELIMIR TERKEŠ
NAUM BATKOSKI
JAKOV SURAĆ
DRAGAN ŽUPAN
NINO PARMAKOVIĆ
ANTE MITROVIĆ
MARIN TOMASOV
ROKO MIŠLOV
MARKO RAŠO
BORIS KUREVIJA
MARIO KRUNEŠ
ŠIME MARUNA
ANTE MILETIĆ
DOMINIK SIKIRIĆ
BORIS KUREVIJA
ANTE ČERKEZ
FILIP OZOBIĆ
MARIN BATUR



DALIBOR ZEBIĆ – Glavni trener
ZVONIMIR JURIĆ- Pomoćni trener
TOMISLAV ROGIĆ- Trener golmana
ŠIME TOMAŠEVIĆ- kondicioni trener
JERKO MIKULIĆ – fizioterapeut
MARIN CRNJAK- fizioterapeut

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.