Županijsko natjecanje u sportskom ribolovu
Piše: VoxTV | Objavljeno 15.6.2008 u 22:03.
ZDNews.hr

Foto: VoxTv


Županijsko natjecanje u sportskom ribolovu na moru održano je jučer na području od Crvene Luke prema Pakoštanima. Natjecanje je podijeljeno u 3 kategorije; U-16, U-21 i seniori s obale.

Organizator natjecanja je Savez za športski ribolov na moru Zadarske županije, a domaćinstvo je pripalo ŠRK Podlanica iz Biograda na Moru. U kategoriji ispod 16 godina najbolji je bio Rino Lučić iz kluba Podlanica. U kategoriji ispod 21 godine prvo mjesto osvojio je Edi Stipčević iz kluba Zubatac Zadar, a od seniora najbolji ulov ostvario je David Bajlo također iz Zubatca.

Nakon natjecanja, na inicijativu ŠRK Podlanica, organizirana je akcija poribljavanja puštanjem riblje mlađi u more. Poribljeno je 40 000 komada ribe podlanica veličine preko 3 i pol grama. Sljedeće, međužupanijsko natjecanje, održat će se u Biogradu na moru od 19. do 21. rujna.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.