EP 470: Fantela i Marenić odlični sedmi
Piše: Hrvoje Bajlo / HJS | Objavljeno 14.6.2008 u 19:58.
ZDNews.hr

Fantela i Marenić Foto: More


Otvoreno Europsko prvenstvo klase 470, Riva del Garda – Italija, 08.-14.06.2008.

Sedmo mjesto zauzeli su Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) na Europskom prvenstvu, odnosno deveto mjesto na Otvorenom EP. U današnjem plovu za odličja, po vjetru snage od 16 do 25 čvorova, Fantela/Marenić ušli su odlični četvrti u cilj i popeli se za jedno mjesto u konačnom poretku.

Praktički sve olimpijske posade klase 470 su nastupile na ovoj regati i ovo je bio zadnji njihov veliki ogled uoči Olimpijskih igara. Deveto mjesto vrhunski je rezultat u olimpijskoj godini u vrhunskoj konkurenciji 91 posade.

Novi europski prvaci su Britanci Asher/Willis –ukupno drugi, dok su Australci Wilmot/Page zauzeli prvo mjesto ukupno. Enia Ninčević i Romana Župan (Uskok, Zadar) zauzele su 30. mjesto u ženskoj konkurenciji.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.