Aco ostaje na klupi Zadra, proračun oko 2 milijuna eura!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.6.2008 u 21:53.
ZDNews.hr

Aco Petrović / novi-stari trener Zadra Foto: Zadarsport (Arhiva)


S početkom u 20 sati, u petak je u prostorijama KK Zadar održana sjednica upravnog odbora na kojoj se raspravljalo o novom godišnjem proračunu te treneru Zadra za sljedeću sezonu. Proračun je povećan, više nego duplo, a trener je ostao isti - Aco Petrović!

Kristijan Magaš: "Proračun blizu dva milijuna eura"

"Večeras se sastao upravni odbor KK Zadar. O samo jednoj temi je bila riječ, a to je izbor novog trenera. Ja sam danas imao razgovore sa Acom Petrovićem, on je iznio svoje uvjete, a ja sam ih kasnije iznio na upravnom odboru koji se složio s time i mi smatramo kako je novi-stari trener KK Zadar Aco Petrović.

Što se tiče financijskog proračuna on će biti dosta veći ove godine, rekao bih i duplo veči nego prošlogodišnji - bruto približno 2 milijuna eura. Aco se također složio da taj kostur momčadi ostane isti. Znači - Štimac, Barać i Gečevski, tj. da se proba produžiti ugovor s njima. Ono što sa sigurnošću o juniorima mogu reći je to da ćemo sigurno imati dva juniora u sljedećem rosteru" - kazao je za kraj Magaš

Giergia: "Ispunili smo sve Acine uvjete"

"Upravni odbor jednoglasno je odlučio da se sa gospodinom Acom Petrovićem produži ugovor tako da se to može računati kao praktički gotova stvar. Od njega smo dobili suglasnost samo trebamo još neke sitne točke oko ugovora riješiti i to je sve. Što se tiće proračuna, on će biti veći."

O Baraću, Štimcu i Gečevskom...

"I Aco i ja suglasni smo da Štimac, Barać i kapetan Gečevski produže ugovor sa Zadrom. Tu treba govoriti o novom ugovoru jer svoj trojici je istekao ugovor, a koliko će sve to koštati tek ćemo doznati." - kazao je Giergia.

Aco zadovoljan

"Upravni odbor je prihvatio moje uvjete i ja sam zadovoljan što se toga tiče. Ja sam uzeo time out iako ne vidim nekih specijalnih problema oko svega toga. Tijekom 24 sata ću odlučiti što i kako ali još jednom ponavljam, ne vidim razloga da promjenim odluku" - za kraj je kazao novi-stari trener Zadra Aco Petrović!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.