Fantela i Marenić u plovu za odličja!
Piše: Hrvoje Bajlo / HJS | Objavljeno 13.6.2008 u 19:02.
ZDNews.hr

Šime Fantela i Igor Marenić Foto: More


Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) plasirali su se u plov za odličja na Otvorenom Europskom prvenstvu klase 470 na talijanskom jezeru Garda, što je odličan rezultat manje od dva mjeseca do Olimpijskih igara.

U predzadnjem jedrenju prvenstva danas su bili odlični četvrti i kao deseti su ušli u plov za odličja. Od Europljana su sedmi, dakle to je plasman koji su već osigurali, a mogu još napredovati jedno do dva mjesta.
Plov za odličja jedri se sutra.

Vodstvo su preuzeli Izraelci Kliger/Gal, koji imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Britanci Asher/Willis. Enia Ninčević i Romana Župan (Uskok, Zadar) su 30. U ženskoj konkurenciji vode i dalje Australke Rechichi/Parkinson, a najbolje Europljanke još uvijek su Austrijanke Vogl/Flatscher na drugom mjestu.

Prvenstvo završava sutra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.